14 september - appelpop 

Nieuws tiel - appelpop

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE was een daverend succes: volledig uitverkochte voorstellingen met ruim 23.000 bezoekers. Daarom komt Fred terug in seizoen 19/20, waarbij een show in de Agnietenhof natuurlijk niet kan uitblijven!

Met meer sfeer en beleving geven ze een eigen draai aan de huidige trends in het festivallandschap. Zo wordt de Go-Tan Stage in een nieuwe tent geplaatst om meer intimiteit te creëren en daarmee diverser te kunnen programmeren. De RaboStage wordt overdekt met een shelter, staat in het teken van een breder aanbod van acts waardoor werkelijk elk muziekgenre in verschillende vormen langskomt. 

Niet alleen is er met een frisse blik naar het muzikale programma gekeken. Ook de foodcatering krijgt een grote facelift. Zo komt er dit jaar naast de standaard festivalcatering ook een divers aanbod aan foodtrucks. Mede op basis daarvan is er opnieuw gekeken naar de plaatsing van en routing naar het eten. De foodcatering is dit jaar niet slechts op één locatie te vinden, maar zal nu in drie grote foodpleinen over het terrein worden verdeeld. Hierdoor ontstaat er bij deze foodlocaties ruimte voor meer zitgelegenheden, deels overdekt door middel van shelters. Ook de groeiende trend op het gebied van speciaalbier werd in ogenschouw genomen en zal dit jaar een grotere en een prominentere plek krijgen op het terrein.

De openingstijden van het festivalterrein zijn ook aangepast. Op vrijdag gaat het festivalterrein een uur eerder open dan vorig jaar, namelijk om 17.00 uur, om af te trappen met een vrijdagmiddagborrel. En op zaterdag opent het terrein een uur later dan normaal, namelijk om 13.00 uur.

Line-up: 
Deposit
Davina Michelle
Tape Toy
Suzan & Freek
Mozes and the first born
Douwe Bob
Eut
Indian Askin
Club Bizarre
Ilse de Lange
Thomas Azier
Kuenta
Nielson
Muyayo Rif
Superstijl
Within Temptation
Rondé
Tante Joke Karaoke band
Kraantje Pappie

LOCATIE: Waalkade
DATUM: zaterdag 14 september 2019
AANVANG: 13.00 uur

Meer informatie: website van Appelpop

Kalender Tiel e.o.

Nieuws tiel - appelpop

September 2019

Oktober 2019

Rommelmarkt | Nieuws Tiel

November 2019

Ga voor de hoogst mogelijke online resultaten

En blijf je concurrenten een stap voor.

overig nieuws uit Tiel e.o.

sport

Sport nieuws Tiel

gemeente

Gemeente nieuws tiel

zakelijk

Dieren

Dieren nieuws - vermist gevonden Tiel

beste gemeente

Geef uw mening over gemeentezaken in TIel

agenda

Evenementen Tiel

vergelijken

Vergelijk aanbieder in tiel
Laatste en leukste nieuws uit Tiel e.o.

Volg ons op:

Aanmelden voor nieuwsberichten

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang breaking news, acties en aanbiedingen. U kunt kiezen voor e-mail en / of whatsapp.

Indien u de berichten via whatsapp wilt ontvangen dan kunt u hieronder uw mobiele nummer invullen.
Aanmelden
Contact

Redactie
redactie@nieuws-tiel.nl

Advertertenties: 
adverteren@nieuws-tiel.nl 

Heeft u nieuws over uw onderneming, een evenement, of iets anders? Stuur ons dan een persbericht of een e-mail via redactie@nieuws-tiel.nl.

 Privacy- en cookieverklaring