De gemeente Tiel helpt u met uw geldzaken

Nieuws Tiel - De gemeente Tiel helpt u met uw geldzaken

Lukt het u niet om iedere maand al uw rekeningen te betalen? Blijf hier niet mee rondlopen en kom in actie. Hoe eerder u in actie komt, hoe sneller uw geldzaken weer op orde zijn. Lukt het niet alleen, aarzel dan niet om hulp te vragen.

Vraag hulp 
Schulden of geldzorgen kunnen iedereen overkomen. In Nederland raakt bijna één op de vijf huishoudens in de problemen door schulden. Het is niet altijd even makkelijk om deze schulden weer op te lossen. Er zijn verschillende manieren om hierbij hulp te krijgen. Hoe eerder u hulp zoekt, hoe sneller u uw problemen weer oplost.

De gemeente Tiel helpt u 
Het is niet altijd makkelijk om zelf hulp te zoeken. Daarom zoekt de gemeente Tiel ook zelf contact met mensen die een beginnende betalingsachterstand hebben.

Hoe weet de gemeente of u een betalingsachterstand heeft? 
De gemeente werkt samen met SCW, KleurrijkWonen, Menzis, CZ, coöperatie VGZ, Vitens, Nuon en BSR. Als u een maand uw rekening niet betaalt, melden deze organisaties dit bij Vindplaats van Schulden van BKR. Als u meer dan twee rekeningen niet betaalt over een korte periode, krijgt de gemeente Tiel hiervan een melding.

Een (schuld)hulpverlener belt dan bij u aan voor een gesprek. Samen met de hulpverlener bekijkt u wat er nodig is om uw geldzaken weer op orde te krijgen. Als u op dat moment niet thuis bent, laat de hulpverlener een kaartje achter met haar/zijn naam en telefoonnummer. Zo weet u wie er geweest is en u kunt zelf bellen voor een gesprek.

U kunt ook nu al bellen op (0344) 637 111. Kent u iemand met geldzorgen of heeft u zelf geldzorgen? Wacht niet tot er iemand bij u aanbelt. Lees de tips om hoge schulden te voorkomen.

Bron: Gemeente Tiel 

Ga voor de hoogst mogelijke online resultaten

En blijf je concurrenten een stap voor.

overig nieuws uit Tiel e.o.

sport

Sport nieuws Tiel

gemeente

Gemeente nieuws tiel

zakelijk

Dieren

Dieren nieuws - vermist gevonden Tiel

beste gemeente

Geef uw mening over gemeentezaken in TIel

agenda

Evenementen Tiel

vergelijken

Vergelijk aanbieder in tiel
Laatste en leukste nieuws uit Tiel e.o.

Volg ons op:

Aanmelden voor nieuwsberichten

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang breaking news, acties en aanbiedingen. U kunt kiezen voor e-mail en / of whatsapp.

Indien u de berichten via whatsapp wilt ontvangen dan kunt u hieronder uw mobiele nummer invullen.
Aanmelden
Contact

Redactie
redactie@nieuws-tiel.nl

Advertertenties: 
adverteren@nieuws-tiel.nl 

Heeft u nieuws over uw onderneming, een evenement, of iets anders? Stuur ons dan een persbericht of een e-mail via redactie@nieuws-tiel.nl.

 Privacy- en cookieverklaring