Fruitcorso nu een vriend van de VriendenLoterij

Fruitcorso nu een vriend van de vriendenloterij

Het Fruitcorso behoort nu tot een van de goede doelen van de VriendenLoterij. Dit houdt in dat iedereen die meespeelt met deze loterij het Fruitcorso als goed doel kan selecteren en de helft van het lot direct naar het Fruitcorso gaat.

Om zo veel mogelijk mensen op te roepen mee te spelen met de VriendenLoterij om én kans te maken op mooie (geld)prijzen én het Fruitcorso te steunen, bellen op maandag 25 en dinsdag 26 maart leden van Stichting 4-Stromenland hun clubleden. De clubleden kunnen tussen 18.30 uur en 21.30 uur een telefoontje verwachten. ruitcorso is 'vriend' geworden van de VriendenLoterij. Dat wil zeggen dat het corso tot de goede doelen behoort van de bekende nationale loterij. 

Bent u geen clublid, maar wilt u het Fruitcorso wel steunen dan kunt u een mail sturen naar info@fruitcorso.nl. Vermeld hierin dat u het Fruitcorso wilt steunen door lid te worden van de VriendenLoterij en dat u een van deze avonden gebeld wilt worden. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer in de mail te vermelden.  

Speelt u al mee met de VriendenLoterij en wilt u alsnog het Fruitcorso steunen? Dan kunt u op de website van de VriendenLoterij uw goede doel aanpassen naar Stichting 4-Stromenland/Fruitcorso. 

Ga voor de hoogst mogelijke online resultaten

En blijf je concurrenten een stap voor.

overig nieuws uit Tiel e.o.

sport

Sport nieuws Tiel

gemeente

Gemeente nieuws tiel

zakelijk

Dieren

Dieren nieuws - vermist gevonden Tiel

beste gemeente

Geef uw mening over gemeentezaken in TIel

agenda

Evenementen Tiel

vergelijken

Vergelijk aanbieder in tiel
Laatste en leukste nieuws uit Tiel e.o.

Volg ons op:

Aanmelden voor nieuwsberichten

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang breaking news, acties en aanbiedingen. U kunt kiezen voor e-mail en / of whatsapp.

Indien u de berichten via whatsapp wilt ontvangen dan kunt u hieronder uw mobiele nummer invullen.
Aanmelden
Contact

Redactie
redactie@nieuws-tiel.nl

Advertertenties: 
adverteren@nieuws-tiel.nl 

Heeft u nieuws over uw onderneming, een evenement, of iets anders? Stuur ons dan een persbericht of een e-mail via redactie@nieuws-tiel.nl.

 Privacy- en cookieverklaring