Aanleg nieuw wedstrijdveld TEC van start

Nieuws Tiel - Aanleg nieuw wedstrijdveld TEC van start

Vorige maand sloten Van der Valk Hotel Tiel en TEC een grote, langdurige sponsorovereenkomst. Door deze sponsorovereenkomst kan TEC een oefenveld opwaarderen tot wedstrijdveld. 

Om van het oefenveld een wedstrijdveld te maken, is onder andere het aanleggen van een sproei-installatie nodig. Vanochtend is er een start gemaakt met het aanleggen van deze sproei-installatie.

Meer wedstrijdvelden nodig
Door de groei van s.v. TEC is er behoefte aan meer wedstrijdvelden. Door een oefenveld op te waarderen naar een wedstrijdveld kunnen de wedstrijden in het weekend moeiteloos worden verdeeld over verschillende velden.

Het nieuwe wedstrijdveld wordt vernoemd naar Van der Valk. Van der Valk Hotel Tiel heeft in de zomermaanden ook de beschikking tot dit Van der Valk-veld. ’s Zomers verblijven er veel buitenlandse voetbalteams in Van der Valk Hotel Tiel. Deze voetbalteams verblijven veelal in het hotel voor een trainingskamp en kunnen vanaf nu in de maanden juli en augustus volop gebruik maken van het nieuwe wedstrijdveld.  Langs het nieuwe wedstrijdveld komen ook reclameborden van Van der Valk Hotel Tiel.

Ga voor de hoogst mogelijke online resultaten

En blijf je concurrenten een stap voor.

overig nieuws uit Tiel e.o.

sport

Sport nieuws Tiel

gemeente

Gemeente nieuws tiel

zakelijk

Dieren

Dieren nieuws - vermist gevonden Tiel

beste gemeente

Geef uw mening over gemeentezaken in TIel

agenda

Evenementen Tiel

vergelijken

Vergelijk aanbieder in tiel
Laatste en leukste nieuws uit Tiel e.o.

Volg ons op:

Aanmelden voor nieuwsberichten

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang breaking news, acties en aanbiedingen. U kunt kiezen voor e-mail en / of whatsapp.

Indien u de berichten via whatsapp wilt ontvangen dan kunt u hieronder uw mobiele nummer invullen.
Aanmelden
Contact

Redactie
redactie@nieuws-tiel.nl

Advertertenties: 
adverteren@nieuws-tiel.nl 

Heeft u nieuws over uw onderneming, een evenement, of iets anders? Stuur ons dan een persbericht of een e-mail via redactie@nieuws-tiel.nl.

 Privacy- en cookieverklaring